Saturday, September 1, 2012

Hair Lady



Ages: Young Adult
Gender: Female

8 comments:

  1. So beautiful! Well done!

    ReplyDelete
  2. Low cost Cigs Online Cost-free Shipping Dit filmpje is usually een een parodie op Intimidating Movie Cheap Cigarettes Online USA. Ik bill in het dagelijks leven niet serieus attained acteren bezig maar toch vond ik het leuk om een keer ght experimenteren Cheap Cigarettes Nearby Cheap Carton Of Newport Cigarettes. We waren attained een paar vriendinnen durante nogal melig. Ik heb dit stukje toen bij elkaar gefantaseerd. Het is usually dus eigenlijk een improvisatie. Ik baskeball hoop dat jullie het leuk vinden om naar ght kijken en ght luisteren en dat ik een paar reacties krijg.

    Het filmpje is usually met een mobieltje gemaakt, toen naar Vimeo geupload en daarna hier naartoe gelinkt, wat nog een hindfoot gedoe was. Hieronder zie je de value om een filmpje ght plaatsen.

    Als je bij Vimeo het filmpje aanklikt dat je wilt plaatsen zie je rechts onder het filmpje een grijs vlak, daarin staat de embedcode truck het filmpje duidelijk aangegeven Cheap Marlboro 100'S Cigarettes Online. Kick the bucket code moet je volledig kopieren durante hier op een pagina plaatsen op de plek waar je je fimpje wilt laten verschijnen. Zet voor kick the bucket code.

    ReplyDelete